Dropping

De Grote KWB Dropping Enquete (4 oktober)

Vul helemaal naar waarheid in en bekijk jouw resultaat :

O ik hou van sociaal contact en nieuwe mensen leren kennen
O ik wandel graag, maar ook niet te ver
O een pakje friet onderweg kan er altijd bij
O een frisse pint (of iets anders) ga ik niet uit de weg
O een beetje competitie vind ik fantastisch
O ik ben tussen 7 en 97 jaar

En dan nu jouw persoonlijk deelnameadvies :

1 bolletje gekleurd : overweeg om mee te doen
2 bolletjes gekleurd : meedoen is een must
3 of meer bolletjes gekleurd : jij bent een echt droppingbeest en je mag niet ontbreken

We verwachten je op vrijdag 4 oktober aan de kerk van Bazel. We vertrekken stipt om 19u00 met de bus naar 6§èçà!-(‘”)à!!è§((§§§è!§!ç en zijn rond 2u00 zeker terug. Je schrijft NU in bij Geert (moens.g@skynet.be) en je betaalt 10,- Euro per KWB lid (niet leden betalen 12,- Euro).

Comments are closed.