De paashaas is verdwenen tot en met 18 april

Tijdens de paasvakantie, dus tot en met 18 april 2021, kan iedereen corona-veilig, in de buitenlucht, gratis en zonder in te schrijven deelnemen aan de wandeltocht ‘De paashaas is verdwenen’.

Aan de linkerkant van de ingang van het kasteel (op de hangbrug) van Bazel kan je het start-bord terugvinden met een QR-code. Wanneer je deze met een smartphone scant dan weet je meteen waar de tocht van 5,5 km je heenbrengt.
Onderweg kom je kleurige, fantasievolle borden in paasthema tegen. Daarop staat een QR-code. Wanneer je die scant, hoor je een deel van het verhaal ‘De paashaas is verdwenen’. Aan elk fragment is ook een opdracht of vraag gekoppeld. Het is dus aan jou en je bubbel om ze tot een goed einde te brengen en zo de paashaas te vinden. Tijdens de wandeling kan je kiezen uit twee verhalen: eentje voor min 8-jarigen en eentje voor kinderen van 8 jaar en ouder. Je kan ze uiteraard ook allebei beluisteren. De verhalen zijn geschreven door An Neven en ingesproken door zanger en acteur Pieter Embrechts.

Het wordt weer een spannend avontuur voor de kinderen want de paashaas is verdwenen en dit vraagt toch wel om een heuse zoektocht hoor.
Dus ouders, grootouders, nonkels en tantes geniet van deze ideale gezinsuitstap, die je heel gemakkelijk op je eigen tempo en op een zelf gekozen moment kan doen.
Het enige wat je nodig hebt, is een smartphone met een QR-lezer (de meeste recente smartphones hebben zelfs een QR-scanner in het fototoestel ingebouwd).
Wij hopen dat jullie enorm zullen genieten van deze unieke wandeltocht !!!!
Instagram-gebruikers mogen natuurlijk hun foto’s van de wandeltocht delen met ons door @kwbbazel toe te voegen.
Of foto’s insturen naar : info@kwbbazel.be

Comments are closed.