Zomerse KWB-donderdagavonden

Omdat we vorig jaar vanaf de lente geen activiteiten meer mochten organiseren beslisten we om deze in juli en augustus in te halen door elke donderdag-avond af te spreken voor een fietstocht (ongeveer 25 km) of een wandeling. En wat hebben we genoten van dit plan B!
De fietstochten uitgestippeld door Erik, Els en Gaby leidden ons langs mooie fietspaden en doorheen de mooiste wegels van de naburige dorpen. Nine toonde ons al wandelend de pracht van het fort van Steendorp. Achteraf ge-noten we op het terras van den Dulpop samen van een drankje op 1,5 m af-stand van elkaar.

We proberen deze traditie ook dit jaar verder te zetten. Vanaf donderdag 17 juni spreken we elke donderdagavond om 19u30 af aan de kerk. Indien nodig splitsen we ons op in op dat moment toelaatbare groepen. Hopelijk kunnen we tegen dan na afloop weer samen een terrasje doen.

Heb je interesse om op de hoogte gehouden te worden van deze zomerse KWB-donderdagavonden? Stuur dan een sms’je met ‘interesse KWB-donderdagen’ en je naam naar Sofie Anné (0477 73 65 20).

Zij voegt jullie dan toe aan de whatsappgroep waarin iedereen op de hoogte wordt gehouden van welke activiteit we welke donderdag plannen en waarin je dan kan aangeven of je al dan niet van de partij zal zijn. Zo weten we of we ons in meerdere groepen moeten opsplitsen of niet. Bij slecht weer word je ook via dit WhatsApp-groepje op de hoogte gehouden of de activiteit al dan niet door gaat.

Comments are closed.